Spanske koteletter

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Koteletter med herlige smaker som sender minnene til Spania. Til sol, sommer og heftig temperament.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 ts salt
  • 12 ts grovmalt pepper
  • 3 båt hvitløk
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rød chili
  • 3 ss sorte oliven
  • 112 dl hvitvin eller cider

Slik gjør du

  1. Brun kotelettene raskt. Dryss over litt salt og pepper. Legg dem til side og hold varmt.
  2. Del grønnsakene i strimler og finhakk chili. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett hvitvin eller cider.
  3. Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele braisere (trekke) i ca. 10 minutter.

Server gjerne med brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.