Søtt, salt og syrlig

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Mascarpone er den mest berømte italienske ferskosten. Den er en mellomting mellom crème fraîche og ferskost. Konsistensen er bløt, kremet og noe søtlig. Her i kombinasjon med den salte spekematen og de syrlige fruktene. Smaker som søtt, salt og syrlig fremhever og kompletterer hverandre.

Ingredienser

  • 200 g morrpølse
  • 1 kurv jordbær
  • 12 stk frisk ananas
  • 2 stk fersken /nektarin
  • 150 g mascarponeost
  • 2 ss balsamicoeddik

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Lag en "salat" av jordbær delt i to, ananas i terninger, og fersken i skiver.
  2. Rør balsamico godt inn i mascarponeosten. Legg osteblaningen over fruktene.
  3. Strø over strimler av morrpølsa til slutt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.