Slangepølser

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Slangepølser er en variant av pølse med brød. Vi har brukt deig med bakepulver som ikke trenger ikke heving, og kan legges i en plastpose med litt mel og taes med på tur.

Ingredienser

  • 10 stk grillpølse (andre pølser kan også brukes)
  • 2 dl hvetemel
  • 1 dl sammalt hvete, fin
  • 1 ts bakepulver
  • 14 ts salt
  • 112 dl melk
  • 112 ss hvitost

Slik gjør du

Slik gjør du:

 1. Bland alle ingrediensene til deigen sammen i en bolle.

 2. Del deigen i 10 like store deler. Trill ut ca. 1 cm tykke pølser.

 3. Rull deigen rundt pølsene. Legg spiralene på bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 220 grader i ca. 10 minutter, eller til deigen er blitt gyllen.

Legg deigen i en pose med litt mel rundt og ta med ut på tur. Lag slangepølsene ute og stek dem på bål i ca. 10 minutter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.