Rugbrød med julepølse

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Rock opp julepølsa og det tradisjonelle tilbehøret! Det er ikke så mye som skal til. Her har du gode smaker og tøffe farger i skjønn forening, et smørbrød som imponerer!

Ingredienser

  • 1 skive pumpernikkelbrød eller rugbrød
  • 14 stk medisterpølse delt i fire på langs
  • 1 skive bacon
  • 1 ss rødkål
  • 2 ss ertestuing
  • 1 ts frisk timian
  • 1 ts søt sennep
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Kok opp vann og la julepølsa trekke i 2-3 minutter. Stek bacon.

2. Ha ertestuing på brødskiva og legg på julepølse, rødkål, bacon og timian.

3. Ha litt søt sennep på toppen eller på tallerkenen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.