Røkt svinekotelett med kålsalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Røkte svinekoteletter er ikke bare billig mat, men også kjempegodt. Her får de følge av en kålsalat med litt julesmak.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 1 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 600 g finsnittet hodekål
  • 2 stk finhakket frisk ingefær
  • 2 stk eple i tynne båter
  • 50 g valnøttkjerner grovhakket

Slik gjør du

  1. Krydre kotelett og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La dem ettersteke på svak varme et par minutter.
  2. Stek kål, ingefær og eple i en varm stekepanne i 4 minutter til kålen er myk.
  3. Strø grovhakkede nøtter over kålsalaten til slutt.

Server kotelettene med kålsalat.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.