Rask thaicurry med kjøttdeig av svin

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er en god gryte i en hektisk hverdag. Med en pakke kjøttdeig av svin og et glass currysaus har du et bra utgangspunkt for en kjapp middag med masse smak. Tilsett sukkerertene rett før du setter gryta på bordet, så holder de seg knasende sprø!

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk rødløk i båter
  • 1 glass thai curry saus
  • 2 dl matfløte
  • 1 pk sukkererter , delt i to

Slik gjør du

Du trenger: kjøttdeig av svin, fløte, thaicurry saus, sukkererter, rødløk, basmatiris, olje, salt og pepper.

1. Kok ris etter anvisning på pakken.  

2. Brun kjøttdeig i to omganger på sterk varme i en stekepanne med litt olje. Ha i rødløk, og fres et par minutter.

3. Tilsett currysaus og rør godt.

4. Ha i matfløte, og la gryten koke noen minutter. 

5. Ha i sukkererter rett før servering. Da holder de seg sprø. 

 Server den smakfulle gryten med ris og eventuelt godt brød.  

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.