Pytt i panne med speilegg

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Gi gårsdagens middagsrester et nytt liv. Skjær kjøtt, potet og grønnsaker i små biter og stek det raskt i en stekepanne. Vips, så har du en smakfull middag på bordet. 

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 150 g bacon i strimler
  • 400 g karbonade i terninger
  • 1 ss smør til steking
  • 1 stk finhakket løk
  • 1 stk purre i ringer
  • 2 stk gulrot i små terninger
  • 8 stk potet i terninger
  • 2 ss grovhakket frisk kruspersille

Slik gjør du

1. Stek bacon i varm panne med smør i et par minutter, eller til det har fått fin farge.

2. Tilsett løk og purre, og stek videre til løken er blank.

3. Tilsett karbonade, gulrot og potet, og stek til alt er gjennomvarmt.

4. Stek speilegg i en varm panne med smør. Egget er ferdig når hviten har stivnet og plommen fortsatt er litt løs. Krydre med salt og pepper.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.