Potettortilla med brokkoli, rødløk og chorizo

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Har du egg, har du mat! I kjøleskapet finner du helt sikkert noe du kan bruke i en eggepanne og få middagen ferdig på få minutter. I vår spanskinspirerte eggepanne har vi brukt chorizo, potet og et par fargesterke grønnsaker.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 4 ss vann
  • 12 ts salt
  • 1 stk kokt potet i biter
  • 14 ts kvernet pepper
  • 45 g brokkoli i biter
  • 12 stk hakket rødløk
  • 30 g chorizopølse eller salami i biter
  • 12 ss margarin

Slik gjør du

  1. Fres potet, brokkoli og løk i margarin til det er nesten mykt. Tilsett chorizo mot slutten av stekingen. Smak til med salt og pepper.
  2. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell i eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen.
  3. Skru ned til lav temperatur, legg over lokk og la tortillaen stå noen minutter til den er ferdig.

Server potettortillaen varm med en god salat.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.