Postei med fargerikt følge

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Hvorfor bare ha leverpostei på brødskiva? Med litt ekstra innsats så har du enkel og nydelig mat som er en fryd for øynene.

Ingredienser

  • 4 skive baguette
  • 2 båt hvitløk
  • 2 skive hvitløkspostei
  • 14 pk ruccula
  • 4 stk soltørkede tomater
  • 40 g fetaost
  • 6 stk sorte oliven

Slik gjør du

 1. Vend baguetteskiver i olivenolje og gni dem inn med knust hvitløk.

 2. Legge skivene under varm grill i ovnen til de er passe gylne. Avkjøl litt.

 3. Legg rucculasalat på halvparten av skivene, og deretter skiver med postei.

 4. Hakk fetaost, tomater og oliven og dander oppå posteien. Legg de resterende skivene på toppen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.