Pølsewrap

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Har man først lært seg kunsten å wrappe en wrap, er veien kort til det å fikse seg en alt-i-ett rett. En wrap passer utmerket som utfluktsmat, til forrett eller som et enkelt mellommåltid. Wrap on!

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 8 stk chilipølse i skiver/biter
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 stk maistortilla /wrap
  • 200 g kremost naturell
  • 1 boks guacamole à 250 g
  • 1 pk ruccula

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Skjær pølse i tynne skiver. Stek dem på middels varme sammen med margarin.
  2. Smør et lag med kremost på tortillaen/wrapen, deretter et lag med guacamole. 
  3. Legg på en stripe ruccolasalat og topp det med pølseskiver. Rull wrapsen/tortillaen i sammen. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.