Pitapizza med rester

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lag en pitapizza av rester! Du kan bruke både kjøttdeig fra tacomiddagen, kjøttboller eller litt skinke som du har for hånden.

Ingredienser

  • 1 stk pitabrød
  • 2 ss tacosaus
  • 50 g stekt kjøttdeig med tacosmak
  • 2 stk rød paprika
  • 3 ss revet hvitost

Slik gjør du

Slik gjør du:

 1. Bre tacosaus over pitabrødet, legg over kjøtt, paprika og ost.

 2. Stek pizzaen på 220 °C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet. Avkjøl og legg i matboks sammen med litt frukt.

Pizzaen kan fint lages kvelden før og legges i kjøleskapet til neste dag. Da er det raskt å ta den med nistepakken.

Bruk kjøtt fra dagen før, som for eksempel tacokjøttdeig, kjøttboller, skinke og så videre.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.