Pitabrød med egg og tunfisk

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Egg passer sammen med både kjøtt og fisk, og derfor er det ekstra enkelt å spise variert med egg i matpakka. Prøv pitabrød med egg og tunfisk når du vil variere litt på de vanlige nistebrødskivene.

Ingredienser

  • 1 stk pitabrød
  • 1 ts lettrømme eller matyoghurt
  • 1 blad issalat
  • 12 boks hermetisk tunfisk i vann
  • 1 stk hardkokt egg
  • 1 stk rød cherrytomat
  • 1 skive rødløk

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Dypp pitabrødet i vann og varm det i brødrister eller ovn. Avkjøl.
  2. Skjær en lomme i pitabrødet, og fyll med rømme, salat, tunfisk, eggeskiver, cherrytomater og rødløk. Klem lett sammen og pakk inn i matpapir.

Yoghurt og tørket frukt kan supplere måltidet.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.