Pasta med kjøttboller

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Du trenger ikke bestandig å forme kjøttdeigen i hånda når du skal lage kjøttboller. Bruk en spiseskje og ”grav” ut boller med en spiseskje og legg rett i stekepanna – det funker!

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 12 stk hakket løk
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 stk gul eller grønn paprika i biter
  • 1 glass tomatsaus à 500 g

Slik gjør du

  1. Bland løk, kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og ”grav” ut små kjøttboller.
  2. Stek kjøttbollene i en stekepanne i margarin eller olje til de er gylne. Tilsett paprika og stek alt videre i 2-3 minutter.
  3. Ha i tomatsaus og la alt småkoke ca. 5 minutter til kjøttbollene er gjennomkokte. Tilsett eventuelt litt vann.

Server med pasta og gjerne godt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.