Pasta med crème fraîche og pepperoni

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Enkel pastarett med pepperonipølse og nydelig saus med creme fraiche.

Ingredienser

  • 300 g pepperonipølse
  • 250 g pasta
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk liten purre
  • 3 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 1 ts pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kok pasta etter anvisningen på pakken.

2. Rist pepperoniskivene i stekepanna på middels varme, til de blir brune i kantene. Legg til side.

3. Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke.

4. Rør inn crème fraîche og hell over buljong. La sausen småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.

5. Hell sausen over pastaen og bland inn pepperoniskivene til slutt. Dryss over persille.

Server med en frisk salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.