Pannestekt sandwich

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

For deg som er lei vanlig ostesmørbrød er dette tingen. Pannestekt brød med skinke og avokado. Kan spises til middag eller kvelds - eller når du er litt småsulten.

Ingredienser

  • 8 skive kokt skinke
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje til steking
  • 4 skive formloff
  • 1 stk avokado i båter
  • 4 stk salatblad
  • 1 stk tomat i skiver
  • 12 ts grovkvernet pepper
  • 1 skive tykk sitron , eller ca. 1 ts sitronsaft

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Finhakk hvitløk og fres den i en stekepanne med litt olivenolje. Legg i loffskivene og stek dem på begge sider. Ta dem ut av pannen.
  2. Fres skinke og avokado raskt i pannen og fordel dette på to av loffskivene over salat og tomat.
  3. Krydre med pepper og press litt sitronsaft over. Legg de to siste loffskivene på toppen. Skjær sandwichene skrått i to. Spis mens de er varme.
Varier med ulike typer kjøttpålegg. Eller prøv å fylle den med strimlet svinekjøtt! Kjøttet freses da i stekepanne 2-3 minutter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.