Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
PANCHO VILLA - ENKEL MEKSIKANSK GRYTE

Pancho Villa - enkel meksikansk gryte

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. gul paprika i grove biter
  • 2 dl basmatiris eller langkornet ris
  • 2 bokser hakkede hermetiske tomater
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. purre i ringer
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

I Mexico er ikke ris bare ris. Der serveres aldri ris uten tomat, kraft, krydder eller grønnsaker. Her har vi også hatt i kjøttdeig av svin. Resultatet ble en enkel og rask rett, som passer perfekt når du er fysen på noe meksikansk.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. gul paprika i grove biter
  • 2 dl basmatiris eller langkornet ris
  • 2 bokser hakkede hermetiske tomater
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. purre i ringer

Slik gjør du

Pancho Villa - enkel meksikansk gryte 2.jpg

Du trenger: Kjøttdeig av svin, paprika, purre, hermetisk tomat, hønsebuljongterning, vann, basmatiris, olje, salt og pepper. 

trinn du kan merke av
Pancho Villa - enkel meksikansk gryte 3a.jpg
Pancho Villa - enkel meksikansk gryte 3b.jpg

Pancho Villa - enkel meksikansk gryte 4.jpg

Server gryteretten med salat og godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 24.04.2024 16:47:39