Omelettsnipper

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

En ovnsstekt eggepanne egner seg både som en enkel middag sammen med salat, eller i matpakken. Varier med det du har tilgjengelig av pålegg, ost og grønnsaker. 

Ingredienser

6
Porsjoner
  • 2 pk smårettpølse
  • 12 stk egg
  • 12 dl vann
  • 112 ts salt
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 1 pk (125 g) grønne erter
  • 1 beger rød cherrytomat

Slik gjør du

I ovnen: 170 ˚C i ca. 25 minutter.

  1. Visp egg, vann og salt lett sammen.
  2. Legg bakepapir i en langpanne eller ildfast form og hell i omelettblandingen. Ha i pølser, mais, erter og cherrytomater delt i to, og stek til omeletten har stivnet. Skjær i snipper.

Server med salat og havrebrød.

 

Omelettsnippene smaker aller best mens de er lune, men kan gjerne også pakkes ned i sekken til turmat.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.