Omelett med skinke og asparges

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En omelett kan stort sett fylles med det du måtte ha i kjøleskapet. Skinke og frisk asparges er kanskje noe av det aller beste du kan fylle den med.

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 ss vann
  • 12 ts salt
  • 12 ss margarin til steking

Fyll:

  • 2 stk grønn frisk asparges
  • 2 skive kokt skinke i strimler

Slik gjør du

 

  1. Skrell asparges, del dem i mindre biter og kok i lettsaltet vann noen minutter. Ta dem opp.
  2. Visp egg, vann og salt lett sammen.
  3. Ha margarin i stekepannen. Når den freser, heller du eggemassen i pannen. Skyv massen inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Bruk stekespade av tre eller plast. Når massen er stivnet kan du legge på fyllet på én side, og brette den ene halvparten over.
  4. Legg omeletten forsiktig over på tallerken slik at undersiden kommer opp.

 

Server gjerne med brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.