Omelett med fenalår og snøfrisk

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne oppskriften ble lansert i forbindelse med Ski-VM 2011 i Holmenkollen. Med fenalår, snøfrisk og vårløk i omeletten får man en smak som er gull verdt!

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 ss vann
  • 14 ts pepper
  • 1 ss margarin

Fyll:

  • 3 skive fenalår
  • 2 ss snøfrisk naturell
  • 1 stk hakket vårløk

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, vann, pepper og snøfrisk. Pannen må være så varm at margarinen freser når den slippes i. Hell i røren og trekk den stivnede røren inn mot midten.
  2. Legg fenalår og hakket vårløk på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over.

Server nylaget omelett med godt brød og gjerne en salat til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.