Minuttbiff av svin med hvitløksgrønnsaker

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Svinefilet i tynne skiver trenger ikke mange minuttene i stekepannen før de er ferdige. Og akkurat like kort tid bruker du på å dampe grønnsakene.

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 150 g indrefilet av svin
  • 1 ss maisolje
  • 1 stk gulrot i tynne strimler
  • 50 g aspargesbønner
  • 1 stk strimlet vårløk
  • 2 båt hvitløk
  • 12 ss smør
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del svinefileten slik at du får to tynne biffer. Bank dem forsiktig ut med håndbaken. Brun biffene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.
  2. Smelt smør i en liten kjele og legg i grønnsaker og hvitløk. Tilsett såvidt litt vann og smørdamp grønnsakene til de er knapt møre.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.