Minestrone al pesto

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

I Italia finnes det få rene oppskrifter på minestronesuppe. Der lages suppen med de grønnsakene som er tilgjengelig. Det eneste som er helt sikkert, er at det skal være hvite bønner i den. Den skal også være tykk, varm og full av gode smaker.

Ingredienser

  • 200 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ss olje
  • 5 dl vann
  • 1 stk kjøttbuljongterning
  • 2 dl pasta
  • 1 stk finhakket løk
  • 12 pk frossen grønnsaksblanding
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 12 ts salt
  • 14 ts nykvernet pepper
  • ca. 2 ss revet parmesan
  • ca. 2 ss pesto

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Brun kjøttdeig i en gryte med olje. Tilsett vann og buljong, og kok opp.

2. Ha i pasta og finhakket løk, og la det småkoke i 5-6 minutter.

3. Tilsett grønnsaksblanding, bønner og tomat, og la gryten småkoke i 4-5 minutter.

4. Smak til med salt og pepper.

Server med en spiseskje pesto og litt nyrevet parmesan i hver suppeskål.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.