Medisterpølse med kremet spagetti

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Medisterpølse kan serveres på mange slags vis, og er en god løsning på utfordringen med rask middagsmat. Her servert med kremet spagetti. God mat som hele familien liker!

Ingredienser

  • 400 g medisterpølse
  • 300 g spagetti
  • 2 ss margarin til steking
  • 100 g rød cherrytomat delt i to
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss grov sennep
  • 100 g frosne aspargesbønner

Slik gjør du

  1. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
  2. Del pølse i to på langs og ta av skinnet. Skjær i skiver på skrå. 
  3. Stek pølsebitene, sammen med cherrytomat. 
  4. Hell vannet av spagettien, ha i matfløte, sennep og bønner. Rør godt og la det koke opp. Ha i pølseblandingen. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.