Medisterpølse med byggris, svisker og spinat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Stekt medisterpølse med byggris og spinat er en kjempegod førjulsrett du kan få på bordet i løpet av bare 20 minutter. Ganske praktisk nå i en travel førjulstid. 

Ingredienser

  • 1 stk medisterpølse (á 400 g)
  • 1 ss margarin eller olje til steking

  • 3 poser byggris
  • 1 stk finhakket løk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss eller olje margarin til steking
  • 1 pose frisk spinat (á 250 g)
  • 20 stk svisker delt i to
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Kok byggris etter anvisning på pakken.


2. Del pølse i fire, så i to på langs og fjern skinnet.

3. Skjær fire snitt i hver pølsebit. Fres pølsebitene i en varm stekepanne med margarin til de er gjennomvarme, 2-3 minutter.

4. Stek løk og hvitløk i margarin/olje i en varm gryte til den er blank. Ha i spinat. Hell  posene med byggris  i gryten når spinaten har falt sammen. Tilsett svisker og bland alt godt sammen, krydre med salt og pepper.

Server gjerne denne retten med en god sennep eller med rørte tyttebær/tyttebærsyltetøy. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.