Maispops

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Grillet mais på pinne er morsomt for små og store. Maispops med sweetchili og sesamfrø er enkelt å lage og gjør seg ekstra godt på sommerens tapasbord.

Ingredienser

  • 4 stk fersk maiskolbe
  • 1 dl søt chilisaus
  • 3 ss sesamfrø

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Rens maiskolber og ha dem i en kjele med kokende vann i ca. 2 minutter.

2. Del kolbene i 4 cm store biter, tre bitene på grillspyd.

Dersom du bruker trespyd, legg dem i vann i 15 minutter før du bruker dem. Fuktige trespyd hindrer dem i å brenne.

3. Legg maisspyd på grillen i 2-3 minutter, snu noen ganger underveis. Rull grillet mais i sweetchilisaus og sesamfrø.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.