Lun pastasalat med kjøttdeig og pesto

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Pasta og kjøttdeig i alle former er populær hverdagsmat! Her er en kjapp versjon som lett kan varieres ut fra hva du har av salatingredisenser.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 4 dl pasta

Tilbehør

  • 5 ss pesto
  • 2 ss pinjekjerner eller blandede frø
  • 1 pk ruccula
  • 1 stk rødløk

Slik gjør du

1. Stek kjøttdeigen/karbonadedeigen på god varme i stekepanne. Krydre med salt og kvernet pepper.

2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll med kaldt vann og la den renne godt av.

3. Bland pesto, pinjekjerner, grovrevet ruccula og tynne skiver med rødløk sammen med pasta og kjøttdeig.

Server gjerne med brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.