Lammeskavpanne

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time. 

Ingredienser

  • 600 g lammeskav i tynne skiver (skav)
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 2 stk purre i tynne ringer
  • 500 g frisk sjampinjong i biter
  • 4 ss tyttebærsyltetøy
  • 12 ts salt
  • 14 ts grovmalt pepper
  • 2 stk gulrot
  • 2 dl vann eller lammekraft
  • 1 ts provencekrydder
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss hakket frisk persille
  • 3 dl matfløte

Slik gjør du

1. Varm margarin i en jerngryte og brun kjøtt på sterk varme i 3-4 minutter.

2. Ha i purre og sopp og stek videre i et par minutter.

3. Hell i fløte og kok opp. Senk varmen og la småkoke i 10 minutter.

4. Rør i tyttebærsyltetøy og smak til med salt og pepper.

Server gjerne med potetmos.


 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.