Lammekoteletter med sellerirotpuré og savoykål

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Vil du ha god mat uten noen fiksfakserier bør du prøve denne enkle, men smakfulle middagen med lammekoteletter.

Ingredienser

  • 4 stk lammekotelett
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 4 båt hvitløk med skall
  • 2 ss olivenolje

Sellerirotpuré:

  • 150 g sellerirot
  • 1 dl kremfløte
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

savoykål

  • 12 stk savoykål
  • 1 ss smør
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Krydre kotelett med salt og pepper etter smak, og stek dem sammen med hele hvitløksbåter  i olivenolje i ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.
  2. Skrell sellerirot og skjær den i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Kjør selleri sammen med fløte og smør i en matprosessor til en puré. Smak til med salt og pepper.
  3. Del kål i båter. Smørdamp kålen i vann og smør, og krydre med pepper.

 Server lammekoteletter med savoykål og sellerirotpuré.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.