Lam i wok

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Benfritt lammekjøtt egner seg utmerket til wokking. Dette er en rask rett med strimlet lammekjøtt. Perfekt både på en travel hverdag, og som en koserett i helgen. 

Ingredienser

  • 400 g benfritt lammekjøtt fra lår
  • 1 stk liten rødløk
  • 1 stk gul paprika
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pose eller glass ferdig woksaus
  • 2 pk nudler

Slik gjør du

1. Renskjær kjøtt for fett og hinner. Del det i strimler.

2. Skjær løk i båter og paprika i biter.

3. Stek kjøttet raskt i olje i en skikkelig varm wok eller panne. Tilsett løk og paprika etter 3-4 minutter. Stek videre i 3-4 minutter.

4. Tilsett woksausen, og eventuelt litt vann. Skru ned varmen og la alt småkoke i 5 minutter.

5. Kok nudler etter anvisning på pakken.

Dryss gjerne litt oreganoblader, eller andre urter, over retten ved servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.