Kyllingspyd på romanosalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Her er det ikke noe hokus pokus. Bare gode ingredienser og enkel tilberedning. Resultatet blir kjempegodt!

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 2 stk kyllingfilet

salt og kvernet pepper

  • ca. 5 blad romanosalat
  • ca. 100 g vannmelon i biter
  • 1 stk avokado i biter
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl revet parmesan
  • 25 g brødkrutonger
  • 2 ss ristede pinjekjerner
  • 1 ts flaksalt

trespidd

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Snitt hver kyllingfilet i 2-3 "flak", tre dem på spyd og stek dem i middels varm panne med margarin i 2-3 minutter. Dryss på salt og kvernet pepper.

2. Riv salatbladene i biter og bland sammen med resten av ingrediensene til salaten. Dryss over flaksalt. Avkjøl kyllingspydene og legg dem over salaten.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.