Kyllingsalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En skikkelig kyllingsalat er kjempegodt til lunsj eller middag, og superenkelt å lage om du har rester av stekt eller grillet kylling.  Frukt og kylling smaker nydelig sammen!

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt)
  • 1 pk ruccula
  • 12 stk strimlet issalat
  • 200 g blå druer , delt i to
  • 1 stk mango i biter
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
  • 2 stk appelsin , skrelt og i tynne skiver
  • 1 stk rødløk i tynne skiver
  • 100 g grovhakkede cashewnøtter

Dressing:

  • 2 beger melonyoghurt , (2 x 125 g)
  • 2 ss sitronsaft

Slik gjør du

1. Plukk kjøttet av kyllingen og del det i mindre biter. Du kan velge om du vil beholde skinnet på.

2. Legg ruccola og issalat utover på et stort fat. Fordel resten av ingrediensene utover salaten og dryss hakkede cashewnøtter over til slutt.

3. Bland sammen ingrediensene til dressingen og server den i en skål ved siden av salaten. Ferskt brød smaker godt til.

Bytt ut druene med cherrytomater eller paprikastrimler, og lag dressing av litt yoghurt naturell blandet med hvitløk og karri, og vips, så har du en helt ny salat!
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.