Kyllingsalat med mozzarella og avokado

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Prøv en kyllingsalat litt utenom det vanlige. Her er milde og sterke smaker mikset sammen til en spennende miks.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 2 stk avokado
  • 1 stk rødløk i tynne ringer
  • 2 stk tomat i skiver
  • 2 stk mozzarella (mager type)
  • 10 blad frisk basilikum

Dressing:

  • 3 ss balsamicoeddik
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 ts dijonsennep
  • 2 ss vann

urtesalt og kvernet pepper

  • 4 ss matyoghurt
  • 4 ss wasabinøtter

Slik gjør du

Slik gjør du:

 1. Stek kyllingfileter i litt olje i en middels varm panne i ca. 4 minutter på hver side. La filetene hvile eller bli avkjølt før de skjæres i skiver.

 2. Del avokadoene i to, fjern skallet og skjær de halve avokadoene i skiver. Legg skivene på et fat. Skjær mozzarella og tomater i skiver og legg taksteinslagt på fatet. Skjær rødløk i tynne skiver og legg på toppen. Server med friske basilikumtopper.

 3. Bland sammen ingrediensene til dressingen. 

 Server kyllingsalaten med dressing, matyoghurt og wasabinøtter som gir mye smak til salaten.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.