Kyllinglår med kremet pasta

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Deilig kremet pasta med kyllinglår er en super hverdagsmiddag.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 350 g pastaskjell (evt fersk gnocchi)
  • 2 båt hvitløk
  • 1 ss rapsolje
  • 114 dl eplemost
  • 3 ss pesto
  • 3 dl matfløte
  • 200 g aspargestopper , -bønner eller små brokolibuketter
  • 4 ss parmesan

Slik gjør du

1. Varm kyllinglårene i ovn på 200 °C til de er gjennomvarme ca. 15 minutter.

2. Kok fersk gnocchi i ca. 5 minutter, tørket pasta i ca. 10 minutter. Hell av vannet.

3. Fres hvitløk i litt olje og tilsett eplemost, pesto og fløte. Kok opp og la det koke noen minutter til sausen tykner.

4. Vend inn små aspargestopper, -bønner eller buketter av brokkoli. La grønnsakene bli gjennomvarme i sausen. Bland inn varm pasta.

Server kyllinglårene med pastaen. Dryss revet parmesan og eventuelt urter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.