Kyllinglår med byggris og grillet paprika

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Grillede kyllinglår trenger omlag 20 minutter i ovnen for å bli gjennomvarme. I løpet av den tiden kan du gjøre mange andre ting - for eksempel lage dette deilige tilbehøret

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 3 pose byggris
  • 1 glass hermetisk grillet paprika
  • 6 stk vårløk

Dressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 °C i 15-20 minutter. 

Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.

2. Kok byggris etter anvisning på pakken. 

3. Skjær grillet paprika i strimler og vårløk i tynne skiver.

4. Ha grillet paprika og 2/3 av vårløken i en bolle sammen med den kokt byggris. Bland godt sammen og smak eventuelt til med salt og pepper.

5. Bland resten av vårløken sammen med rømme, smak til med med salt og pepper.

Eksperimenter og lag din egen rømmedressing. Du kan tilsette det meste som befinner seg i krydderhylla. Finhakket hvitløk og friske urter passer også utmerket.

Server de varme kyllinglårene med byggrissalat og rømmedressing. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.