Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Kyllingfilet er utrolig mørt og passer perfekt på et grillpyd. På noen få minutter er spydet ferdig grillet.

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper

Agurksalat:

  • 12 stk agurk
  • 3 ss søt chilisaus
  • 2 ss nøtte- og frøblanding til salater
  • 1 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Del hver kyllingfilet i strimler og træ strimlene på grillspyd. Krydre med salt og pepper eventuelt annet krydder og stek dem på grill eller i stekepanne, i ca. 3-4 minutter på hver side.

2. Del agurken på langs, skrap ut kjernene med en skje og skjær agurken i tynne skiver. Bland sammen resten av ingrediensene og bland inn agurkskivene.

Varm opp nanbrød etter anvisning på pakken og server sammen med kyllingspyd, agurksalat og litt rømme. Pynt med noen limebåter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.