Kyllingfilet på fire minutter

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

I Norge er grillsesongen kort. I Sørøst-Asia grilles det hele året. Det går kjapt, og det er sunt.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 4 stk kyllingfilet

Sataysaus:

  • 114 dl peanøttsmør
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss honning
  • 2 ss soyasaus
  • 14 ts chilisaus
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts malt koriander

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skjær kyllingfiletene i strimler og tre dem på trespyd som har ligget i vann i 30 minutter.

2. Bland alle ingrediensene til sataysausen og pensle over kyllingstrimlene. Grill ca. 2 minutter på hver side.

Server med kokt ris, hakket koriander og litt safran, chilisaus eller sataysaus ferdig på flaske.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.