Kyllingfilet med kremet senneps- og estragonsaus

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Senneps- og estragonsaus er en lettvint og smakfull saus som passer godt til kyllingfilet.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 dl matfløte
  • ca. 1 ss grov sennep
  • 14 ts tørket estragon

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Stek kyllingfiletene i margarin i en middels varm panne. Stek i 2 minutter på hver side. Ha på salt og pepper og legg filetene til side.

2. Hell fløte i pannen sammen med sennep og estragon. Bland godt og kok opp. Legg kyllingfiletene tilbake i pannen og øs litt saus over filetene. Skru ned varmen og la filetene trekke i sausen i 6-8 minutter til de er ferdige.

Server med for eksempel brokkoli og ris eller poteter. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.