Kyllingfilet med eplesaus

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Bruk en pose béarnaisesaus som basis, og rør den ut med eplemost og litt fløte. Sausen er som skapt for kylling, men passer også godt til kalkun.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking

salt og pepper

Eplesaus:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • ca. 1 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i margarin i middels varm panne i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. Pisk ut sausepulveret med eplemost og fløte i en liten kjele. Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke et par minutter.

Server for eksempel med ris og lettstekte epler og røkløk.

I stedet for lettstekte epler og rødløk kan du også servere med kokte sukkererter og blå druer som er såvidt varmet (uten at de sprekker).
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.