Kyllingfilet med druesalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Enkelt og greit kan det gjøres, og likevel smake så godt!

Ingredienser

  • 6 stk kyllingfilet
  • 3 ss margarin til steking
  • ca. 1 stk brokkoli
  • 212 dl blå druer , delt i fire
  • 200 g stekt bacon
  • 12 stk rødløk i båter
  • 1 dl solsikkekjerner

Dressing:

  • 212 dl majones
  • 2 ss sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 dl revet parmesan

Slik gjør du

1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter. 

2. Bland sammen ingrediensene til salaten og legg på fat.

3. Bland dressingen og server den ved siden av salaten og kyllingfiletene.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.