Kyllingfilet med bønnesalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Hvorfor ikke grille til hverdags? Vi foreslår en smakfull og god bønnesalat sammen med grillet kyllingfilet. Mer tilbehør trenger du rett og slett ikke.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss olje

salt og pepper

Bønnesalat:

  • 1 boks hermetiske limabønner (butter beans)
  • 1 stk rød paprika
  • 12 stk agurk
  • 1 dl sorte oliven
  • 150 g fetaost
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 bunt frisk kruspersille

Slik gjør du

1. Pensle kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper.

2. Pensle risten på grillen med litt olje, og legg filetene på risten. Snu ofte, så filetene ikke brenner seg. Grill på middels varme i ca. 5 minutter på hver side og la kjøttet hvile litt før servering.

3. Del alle ingrediensene til salaten i biter og bland sammen i en bolle.

4. Visp sammen olje, eddik og finhakket persille. Smak til med salt og pepper og hell dressingen over salaten.

Server nygrillede kyllingfileter i følge med bønnesalat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.