Kyllingburger i pitabrød

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Av en pakke kyllingkjøttdeig får du en skikkelig stor burger! Del burgeren i fire og stikk den i pitabrødet sammen med litt salat og grønnsaker og topp med en god dressing. Sim sala bim - ferdig middag!

Ingredienser

  • 4 stk pitabrød

Kyllingburger

  • 400 g kyllingkjøttdeig , evt. kvernet kalkunkjøtt
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 stk egg
  • 2 ss margarin til steking
Vis næringsinnhold
Energi
372kcal
Fett
15.9g
Protein
26.5g
Karbohydrater
30.2g
Jern
1.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Rør alle ingrediensene til burgerne sammen i en bolle.
  2. Klapp farsen ut til en stor burger.
  3. Stek burgeren i ca. 5 minutter på hver side, eller til den er helt gjennomstekt.
  4. Del panneburgeren i 8 snipper og legg to snipper i hvert pitabrød sammen med salat og dine favorittgrønnsaker. Topp med en god dressing.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.