Kyllingboller på pasta

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Server saftige kyllingboller med pasta og fargerike grønnsaker. Denne raske retten smaker ekstra godt når du kan nyte den ute i nydelig sommervær.

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 12 stk finhakket rød chili
  • 3 båt finhakket hvitløk

Lun pastasalat:

  • 250 g pastaskruer
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 stk rødløk i ringer
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 10 stk sorte oliven

Slik gjør du

1. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.

2. Stek bollene på middels varme med margarin i 10-15 minutter. Snu på kjøttbollene under steking.

3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Kok asparges i ett minutt, og del den i litt store biter. Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle sammen med kyllingkjøttbollene og hell over 2-3 ss urteolje eller pesto.

Server gjerne brød til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.