Kylling i form

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Enkelte dager er mer hektisk enn andre, og da er det kjekt med en middagsrett som nesten gjør seg selv. Med ferdiggrillede kyllinglår, paprika og posesuppe er middagen på bordet i løpet av en liten halvtime.

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 200 g sopp i skiver
  • 10 stk sjalottløk
  • 1 boks ferdig soppsuppe
  • 112 dl vann
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 12 stk rød paprika
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

1. Del kyllinglår i to og ha dem i en smurt ildfast form.

2. Del sopp i skiver og stek dem lett. Stek sjalottløk til de er blanke.

3. Bland sammen suppe, vann og crème fraîche. Krydre med salt og pepper. Hell soppstuingen over kyllinglårene og legg på stekt sopp og løk.

4. Sett formen inn i ovn ved 200 °C i ca. 25 minutter.

5. Dryss over hakket paprika.

Server gjerne med godt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.