Krydret bønnesuppe med medisterboller

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Bønnesuppe er kjemperask å lage, og varmer godt. Små medisterbollene lager du raskt med teskje og lar dem trekke ferdig i suppa. Suppa kan du variere i det uendelige ved å tilsette de grønnsakene du har for hånden.

Ingredienser

  • 500 g medisterfarse
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 2 boks chilibønner
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 12 ts malt koriander
  • 12 ts malt ingefær
  • 12 ts salt

Slik gjør du

  1. Ha tomat og chilibønner i en kjele. Kok det opp og rør inn buljong. Smak til med krydderet.
  2. Grav små medisterboller ut med en teskje og legg dem i den kokende suppen. La alt småkoke i 10 minutter.

Serveres med brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.