Kotelettpanne

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Koteletter kan serveres på utallige måter, her i en spennende panne.

Ingredienser

  • 4 stk nakkekoteletter av svin
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 3 dl langkornet middagsris
  • 2 stk løk
  • 1 pk frosne erter
  • 3 stk gulrot
  • 8 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 12 ts salt
  • 2 ss finhakket frisk timian

Slik gjør du

  1. Krydre kotelettene. Varm margarin/olje i en stekepanne på sterk varme. Brun kotelettene ca. 1 minutt på hver side. Ta dem ut av pannen.
  2. Stek finhakket løk i en panne. Ha i ris, gulrøtter, erter og timian og rør om. Hell over buljong. Krydre med salt. Legg på lokk og la det småkoke i 8 minutter. Rør om.
  3. Legg kotelettene på toppen av risblandingen. Legg på lokk og la alt småkoke videre  i 8 minutter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.