Koteletter med wokgrønnsaker

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Enkelt, raskt og billig! Kan man ønske seg mer? Jo, godt og sunt! Denne retten fyller alle kriteriene for en rask hverdagsmiddag.

Ingredienser

  • 2 stk kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 pose wokgrønnsaker
  • 12 dl grønnsakbuljong (utblandet)

  • 120 g villris

Slik gjør du

1. Sett over ris til koking.

2. Brun kotelettene på god varme i 2­-3 minutter på hver side. Ha på krydder, og etterstek i ca. 5 minutter på svak varme.

3. Ta kotelettene ut av panna, og fres wokgrønnsakene i litt olje på god varme. Tilsett buljong og la det koke i 1 minutt.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.