Koteletter med varm salat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Svinekoteletter i ny drakt – servert med en varm grønnsak- og nudelsalat.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 4 ss søt chilisaus
  • 2 ss soyasaus
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Varm salat

  • 2 pk eggnudler á 240 g
  • ca. 100 g frisk spinat
  • 250 g sukkererter
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 2 ts olje
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene så er det lettere å steke dem jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen til side.
  2. Bland sammen søt chilisaus og soya. Hell litt av sausen over kotelettene og etterstek dem på svak varme i ca. 5 minutter under lokk. Ta opp kotelettene og hold dem varme.
  3. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  4. Skyll spinaten og del sukkerertene i to. Fres alle grønnsakene ett minutt i en panne med litt olje og dryss over litt salt og pepper.

Server med resten av chilisausen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.