Koteletter med rødløksmarmelade

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Rødløksmarmeladen gir et herlig løft til svinekotelettene. Denne enkle middagsretten blir uten tvil en høydare ved middagsbordet. Både for store og små.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 stk rødløk i ringer
  • 3 ss rødvinseddik
  • 2 ss appelsinmarmelade
  • 1 pk aspargesbønner

Slik gjør du

  1. Brun kotelett raskt i en varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
  2. Stek rødløk i en panne på middels varme til løken er myk
  3. Sett opp temperaturen på platen og ha i rødvinseddik og la det koke inn.
  4. Tilsett appelsinmarmelade og la det bli lett karamellisert.
  5. Kok aspargesbønner i lettsaltet vann.

Server gjerne med kokt ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.