Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kotelett med rødløk

Koteletter med rødløksmarmelade

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. rødløk i ringer
  • 3 ss rødvinseddik
  • 2 ss appelsinmarmelade
  • 1 pk aspargesbønner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rødløksmarmeladen gir et herlig løft til svinekotelettene. Denne enkle middagsretten blir uten tvil en høydare ved middagsbordet. Både for store og små.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. rødløk i ringer
  • 3 ss rødvinseddik
  • 2 ss appelsinmarmelade
  • 1 pk aspargesbønner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med kokt ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 15:09:22