Koteletter med potet- og aïolisalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Server en annerledes og spennende potetsalat med mye smak til svinekotelettene.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper

Potetsalat:

  • 100 g chorizopølse
  • 800 g nypotet
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 flaske aïoli (245 g)

Slik gjør du

  1. Vask og del nypotet i to. Kok dem i 10-15 minutter til de er gjennomkokte.
  2. Skjær chorizopølse i strimler. Bland aïoli, basilikum og choritzo godt sammen. Vend inn potetene.
  3. Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side, dryss på salt og pepper. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.