Koteletter med oliven- og kaperspasta

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Rør smakfulle oliven og kapers inn i pastaen, og du har nytt og spennende tilbehør til kotelettene.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking

  • 2 stk tomat
  • 1 dl sorte oliven
  • 1 dl kapers med stilk
  • 250 g aspargesbønner
  • 300 g pasta

Slik gjør du

  1. Skjær tomatene i båter, ta bort kjernen og finhakk resten. Bland dem med oliven og kapers.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Kok bønnene møre i lettsaltet vann. 
  3. Krydre kotelettene og stek dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i ca. 2-3 minutter på hver side. 
  4. Bland tomatblandingen sammen med pasta og bønner. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.