Koteletter med nykål og sennepssaus

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Med nykål, svinekotelett og sennepssaus på tallerkenen har du en aldeles fortreffelig smakskombinasjon. Superenkel hverdagsmat med få ingredienser er gøy å lage og morsomt å spise.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ss margarin til steking

Nykål og sennepsaus

  • 1 stk nykål, sommerkål
  • 4 ts smør
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 glass sennepsaus

Slik gjør du

  1. Brun koteletter raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter
  2. Del nykål i fire båter. Ha litt vann i en panne eller kjele og kok opp. Legg oppi kålen med en smørklatt på toppen. Damp i 5-6 minutter. Krydre med salt og pepper.

Server med sennepssaus.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.